default-header
Home Werkwijze

Werkwijze

Binnen Hét Preventie Team bundelen we onze krachten en werken verschillende zorg- en communicatie professionals SAMEN. Wij bieden groepsgerichte leefstijl training, individuele coaching/persoonlijke ontwikkelingstrajecten én communicatie trainingen voor teams, teamleiders en teamleden.

Daarnaast bieden wij het 12 weken vitaliteit traject.
Wanneer je bij ons met het 12 weken vitaliteit traject aan de slag gaat, doorloop je verschillende disciplines: Je bezoekt de Voedings/Lifestyle deskundige, de fysio/manuele therapeut (bewegingsonderzoek tbv een gericht sportadvies), levenscoach en gaat aan de slag met een personal trainer. Aan de basis van al onze trajecten staat de vitaliteit/leefstijlscan (uitleg in de video hiernaast). Deze scan meet in 8 minuten het lichaam door en geeft een algemeen beeld van de vitaliteit. De scan levert direct gericht adviezen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en bewustwording.

Download hier onze brochure.

Binnen Hét Preventie Team hanteren wij de nieuwe definitie van gezondheid:
“Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven”
Quote: Dr. Machteld Huber (Arts, Onderzoeker)