default-header
Home TEAM ontwikkeling: “Kamp Geijsteren”

TEAM ontwikkeling: “Kamp Geijsteren”

Op zoek naar leiderschapstraining en teamontwikkeling? Een avontuur dat er voor zorgt dat een groep individuen samensmelt tot een eenheid? Waar maskers af gaan en ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie? Dan is “Kamp Geijsteren” écht iets voor jouw organisatie.

“Kamp Geijsteren” is een programma waarin je kennis maakt met aspecten uit de opleiding tot commando en/of marinier. Gedurende 24 uur word je op de proef gesteld en gaan we met een groep van maximaal 20 deelnemers op een onvergetelijk avontuur. Je wordt fysiek en mentaal door ons uitgedaagd, maar je bepaalt uiteindelijk áltijd zelf hoever je daarin wilt gaan. Het is dan ook géén afvalrace, we zorgen er samen voor dat iedereen de eindstreep haalt.

Begeleiding:
Je bent in professionele handen van drie mensen die het klappen van de zweep kennen: Maurice Jansen (Oud marinier) en werkzaam als docent Geweld- en Gevaarbeheersing bij Politie Nederland, Hans Berkers, actief dienend bij Luchtmobiele Brigade en Harold Stevens (Oud commando) werkzaam als communicatie trainer en psychosociaal therapeut in zijn eigen bedrijf “Hét Preventie Team”.

Wat kun je zoal verwachten:
Het programma is in principe geheim, maar exercitie, het aanleggen van vuur, nachtelijke oriëntatie en verkenning, het inrichten en beveiligen van een onderkomen, hindernisbaan, omgaan met een wapen, les in zelfverdediging en het ervaren van krijgsgevangenschap zijn thema’s die aan bod komen.

Telefoons worden ingeleverd. Je krijgt van ons kleding (een overall en een mutsje) en materialen (een rugzak, koppel, ‘wapen’ en drinkfles). Daarnaast een lijst met zaken die je zelf dient mee te nemen. We willen niet teveel van het programma verklappen, maar dit filmpje geeft een impressie.

Eten en drinken wordt door ons verzorgd.

Kosten voor deelname aan “Kamp Geijsteren”:
349,- pp. all in. (minimaal 15 deelnemers)

Kamp Geijsteren 2023