default-header
Home Preventie en Re-integratie

Preventie en Re-integratie

we zetten in op voeding, leefstijl, beweging, gedrag en ontspanning
alles onder één dak en één aanspreekpunt voor de werkgever
kleinschalig, persoonlijk, warm en huiselijk

maatwerk

 

12 weken Vitaliteit traject
Zit je geheel of gedeeltelijk in de ziektewet, of tegen het randje aan? Heb je weinig of geen energie meer? Voel je je futloos, slaap je slecht? Zie je het even allemaal niet meer zitten of wil je herstellen van Post/Long Covid of een Burn out? Met ons 12 weken vitaliteit traject (ongeveer 24 contact uren) gaan we samen met jou aan de slag om je weer in je kracht te zetten. De kracht van onze trajecten zit hem in de multidisciplinaire aanpak waarbij ingezet wordt op de pijlers voeding, beweging, ontspanning en bewustwording. De focus ligt op je fit voelen, weer lekker in je vel zitten.

Je bezoekt de Voedings/Lifestyle deskundige, de fysio/manuele therapeut (bewegingsonderzoek tbv een gericht sportadvies), psychosociaal therapeut en gaat aan de slag met een personal trainer.

Overleg
Halverwege het traject bespreken wij in ons multidisciplinair teamoverleg gezamenlijk jouw voortgang en sturen indien nodig bij. Daarnaast is er een gezamenlijk startgesprek, een tussenevaluatie en afrondingsgesprek met de werkgever. Met deze aanpak bieden wij brede persoonlijke aandacht en maatwerk.

Meten is weten
Bij aanvang en gedurende het traject verrichten we verschillende metingen waaronder bloeddruk, gewicht, vet-, en vocht gehalte, spiermassa en metabolische leeftijd, een HRV (Hart Ritme Variabiliteit) meting en een Vitaliteit/leefstijlscan. We nemen ook 2 vingerpriktesten bij je af (Vitamine D niveau en vetzuurprofiel analyse). De resultaten geven richting en helpen om indien nodig bij te sturen.

Uiteraard is het mogelijk om een traject op maat af te stemmen, altijd in overleg met werkgever en/of (bedrijfs)arts, geheel afhankelijk van de behoefte. Wij maken dan in overleg een inschatting van wat wij denken dat nodig is. Het is altijd mogelijk om, ook gedurende een traject, de accenten op voeding, beweging, gedrag of ontspanning te verleggen.

Download hier onze brochure.

Preventie en Re-integratie
Preventie en Re-integratie
Preventie en Re-integratie
Preventie en Re-integratie
Preventie en Re-integratie