default-header
HomeWerkwijzeVoeding

Voeding

Wie weet tegenwoordig nog wat gezonde voeding is? Waarom zijn er zoveel verschillende diëten? Is koffie wel zo gezond? Hoe zit het met light producten? Wie weet hoe je een etiket moet lezen? Verteert mijn lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten op de juiste manier? Beschik ik over voldoende energiereserves en kan mijn lichaam die ook aanspreken? Welke invloed heeft voeding op mijn stoelgang? Slaap ik voldoende? Hoe is het gesteld met verwerking en uitscheiding van afvalstoffen in mijn lichaam? Hoe kan het dat ik ’s morgens moe op sta, terwijl ik mij ’s avonds weer fit voel?

Deze vragen komen aan bod bij de Voedings- en Lifestyle deskundige. De focus ligt op je fit voelen en lekker in je vel zitten.  Dus níet op afvallen. Het is mooi als dat een gevolg is, maar het is niet het doel.

Wij maken gebruik van een vitaliteit/leefstijlscan (uitleg in de video hiernaast). In 8 minuten scannen we het gehele lichaam enen hieruit komt een rapport van de algehele vitaliteit van de geteste persoon. Op basis van deze scan vindt het eerste gesprek plaats en krijgt men een gericht advies op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

 ‘Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding’
Hippocrates (460-370 v. Ch.), grondlegger Westerse Geneeskunde