default-header
HomeWerkwijzeBewustwording

Bewustwording

Verantwoordelijkheid

Werkgevers worden steeds meer verantwoordelijk gesteld voor de gezondheid, vitaliteit en welzijn van hun werknemers. Wij menen dat die verantwoordelijkheid primair bij de mens zelf hoort te liggen. De werkgever kan de werknemer daarin zeker wel ondersteunen. Maar uiteindelijk is het aan de mens zelf om met de aanreikingen vanuit de werkgever en professionals actief aan de slag te gaan.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Binnen Hét Preventie Team streven wij naar gezondheid in lichaam én geest. Want wanneer je lekker in je vel zit en weinig stress ervaart, kun je bergen werk verzetten en werkt je immuunsysteem optimaal. Maar hoe zorg ik er nu voor dat ik lekker in mijn vel zit? Hoe ga ik om met stress? Wat maakt mij gelukkig? Er zijn vele aspecten die daarin een rol spelen. Samen gaan we bekijken wat belangrijk is voor jou. Waar haal ik mijn geluk uit, wat staat mij in de weg om geluk te ervaren? Wat bezielt en inspireert mij?

We nemen je bij de hand en helpen je, ook vanuit onze eigen levenservaringen, met deze levensvragen op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven.

Bewustwording