default-header
HomeWerkwijzeBeweging

Beweging

Lichamelijke beweging stimuleert geestelijke beweging. Van inspanning naar ontspanning. Mentaal en fysiek versterken, dat is het doel van gericht sporten. Beweging onder deskundige begeleiding is goed voor versterking van het lichaam, doorbloeding, ontspanning van de geest, verwerking en afvoer van afvalstoffen, opbouwen van spieren en conditie.

Je sport onder begeleiding van een personal trainer. Dat kan binnen, maar ook buiten, direct in de bosrijke omgeving. De personal trainer werkt met kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Wanneer je (meer) wilt gaan bewegen is het belangrijk om te weten of de bewegingen, de oefeningen die je doet ook werkelijk goed zijn voor jouw lichaam. Dit geldt óók voor de intensiteit van je training. Dit is voor ieder persoon weer anders. Met professionele begeleiding voorkom je blessures. Tijdens de beweeguren, onderdeel van ons multidisciplinair traject, wordt altijd rekening gehouden met de beweegadviezen van de voorafgaande fysio check. Mede als de in het rapport van de lichaamsscan geadviseerde beweegadviezen.
Beweging
Beweging
Beweging
Beweging