default-header
HomeWerkwijzeBeweging

Beweging

Wil een mens vooruit komen in het leven, dan zal hij in beweging moeten blijven. Sporten zorgt voor beweging in lichaam én geest. Lichamelijke beweging stimuleert geestelijke beweging. Je komt in actie. Van inspanning naar ontspanning, mentaal en fysiek versterken, dat is het doel van gericht sporten. Beweging onder deskundige begeleiding is goed voor versterking van het lichaam, doorbloeding, ontspanning van de geest, verwerking en afvoer van afvalstoffen, opbouwen van spieren en conditie.

Je sport onder begeleiding van een personal trainer. Dat kan binnen, maar ook buiten, direct in de bosrijke omgeving. De personal trainer werkt met kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Wanneer je wilt gaan bewegen is het belangrijk om te weten of de bewegingen, de oefeningen die je doet ook werkelijk goed zijn voor jouw lichaam. Dit geldt óók voor de intensiteit van je training. Dit is voor ieder persoon weer anders. Met een professionele begeleiding voorkom je blessures. In de training wordt daarom rekening gehouden met de bewegingsadviezen van de fysio check en de adviezen in het rapport van de lichaamsscan die bij de voedings-/lifestyle deskundige is afgenomen.

Beweging
Beweging
Beweging
Beweging