default-header
HomeOver onsJuriën Beterams

Juriën Beterams

Personal Trainer

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Mijn gedachten gingen echter altijd uit naar een eigen gezondheidsstudio.

Op 5 november 2011 opende ik mijn eigen gezondheidsstudio ‘Just be Fit’, in Wanssum. In 2013 vond de vervolgstap plaats naar Meerlo, een nieuwe locatie met meer mogelijkheden en meerdere disciplines waarmee ik ging samenwerken.

In 2018 werd de stap gezet naar uitbreiding. Samen met Bart Zwiers openen we ‘Gezondheidsplein De Postbaan’ in Wanssum. Hier werken wij samen met Hét Preventie Team waarbij we ons richten op de zakelijk markt. Naast onze eigen disciplines bieden wij ruimte voor complementaire disciplines op het gebied van positieve gezondheid.

Ik woon met mijn gezin in Wanssum en hecht ook buiten mijn werk waarde aan een sportieve, actieve levensstijl. Inmiddels draag ik niet meer als enige deze mooie sportieve visie naar buiten, maar doe ik dat samen met een aantal gemotiveerde collega’s, die deze passie met mij delen. Trots ben ik op wat ik tot nu toe heb bereikt en hoop nog vele mensen te kunnen helpen met mijn vaardigheden.

Juriën Beterams