default-header
Home Diensten

Diensten

Onze diensten zijn gericht op de bevordering van de algemene gezondheid, vitaliteit en welzijn van werknemers én werkgevers. De focus ligt op je fit voelen, lekker in je vel zitten en dus níet op afvallen. Wij geloven in preventie, omdat voorkomen nu eenmaal beter is dan genezen. Wij richten ons daarbij op de pijlers voeding, beweging, ontspanning én bewustwording.

De client doorloopt bij ons verschillende disciplines: je gaat een aantal keren in gesprek met een coach en met de leeftstijl/voedingsdeskundige. De fysio voert een bewegingsonderzoek uit. De leefstijl/voedingsdeskundige voert een leefstijl-scan uit. De leefstijl-scan of ‘Check Medical Sport’ is een meetinstrument dat binnen 8 minuten het lichaam door meet en een beeld geeft van de algemene vitaliteit. Op basis van het bewegingsonderzoek en de uitkomsten van de leefstijl-scan krijg je fitness aanwijzingen op maat mee. Vervolgens ga je daarmee onder begeleiding van een personal trainer veilig aan de slag.

Hét Preventie Team combineert verschillende en elkaar versterkende, aanvullende disciplines onder één dak én het aanbod van concrete multidisciplinaire trajecten. Het sámenwerken van verschillende disciplines ter bevordering van Gezondheid, Vitaliteit en Welzijn zien wij als een unieke aanwinst voor onze regio.