default-header
HomeEven voorstellen: Leonie Heijnen

Even voorstellen: Leonie Heijnen

Ik ben Leonie Heijnen, geboren en getogen in Well.

In 2008 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute en heb sindsdien gewerkt in Well, Wanssum, Nieuw-Bergen en Venray. Hier heb ik op verschillende gebieden ervaring opgedaan. Momenteel ben ik werkzaam in de praktijk van Bart Zwiers voor fysio en manuele therapie in Gezondheidsplein de Postbaan in Wanssum.

Mijn aandachtsgebieden en interesses binnen de praktijk zijn psychosomatiek, ontspanning, ademhalingstechnieken, hoofdpijnklachten, Medical Taping, Pilates, cranio-sacraal therapie en Mulligan (Manuele) Therapie.

Tegenwoordig komen veel mensen in aanraking met stress, vermoeidheid, slecht eten, slecht of weinig slapen etc. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan of bestaande klachten in stand gehouden worden.

In de psychosomatiek wordt gekeken naar een eventuele relatie tussen lichaam en psychische/sociale factoren. Deze kunnen dan meegenomen worden tijdens de behandeling.

Voor Hét Preventie Team verzorg ik de cranio-sacraal therapie en/of adem- ontspanningstherapie (Dixhoorn), al naar gelang de behoefte van de client.

Mijn visie: Lichaam en geest in balans brengen voor een optimaal herstel

18 september 2019
Harold Stevens Psychosociaal therapeut bij Harold Stevens Ontmoet Coaching & Training
Terug naar blogs