default-header
Home“Kamp Geijsteren”

“Kamp Geijsteren”

Op zoek naar een originele activiteit die teams dichter bij elkaar brengt? Een avontuur dat er voor zorgt dat een groep individuen samensmelt tot een eenheid? Waar maskers af gaan en ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie? Dan is “Kamp Geijsteren” écht iets voor uw organisatie.

“Kamp Geijsteren” is een programma waarin je kennis maakt met aspecten uit de opleiding tot commando en/of marinier. Gedurende 24 uur word je op de proef gesteld en gaan we met een groep van maximaal 20 deelnemers op een onvergetelijk avontuur. Je wordt fysiek en mentaal door ons uitgedaagd, maar je bepaalt uiteindelijk áltijd zelf hoever je daarin wilt gaan. Het is dan ook géén afvalrace, we zorgen er samen voor dat iedereen de eindstreep haalt.

Begeleiding:
Je bent in professionele handen van twee mensen die het klappen van de zweep kennen: Maurice Jansen (Oud marinier) en werkzaam als docent Geweld- en Gevaarbeheersing bij Politie Nederland en Harold Stevens (Oud commando) en werkzaam als communicatie trainer en psychosociaal therapeut in zijn eigen bedrijf “Hét Preventie Team”.

Locatie:
Het kampement wordt ingericht op een weiland gelegen achter Zaal de Kei aan de Nieuwlandsestraat in het pittoreske kerkdorpje Geijsteren. Voor de diverse activiteiten maken we gebruik van de prachtige bosrijke omgeving van dit plaatsje.

Wat kun je zoal verwachten:
Het programma is in principe geheim, maar exercitie, het aanleggen van vuur, nachtelijke oriëntatie en verkenning, het inrichten en beveiligen van een onderkomen, hindernisbaan, omgaan met een wapen, les in zelfverdediging en het ervaren van krijgsgevangenschap zijn thema’s die aan bod komen.

Telefoons worden ingeleverd. Je krijgt van ons kleding (een overall en een mutsje) en materialen (een rugzak, koppel, ‘wapen’ en drinkfles). Daarnaast een lijst met zaken die je zelf dient mee te nemen. We willen niet teveel van het programma verklappen, maar dit filmpje geeft een impressie.

Eten en drinken (avondeten, ontbijt, tussendoortjes en afsluitend dinner) wordt door ons verzorgd.

Kosten voor “Kamp Geijsteren” voor teams binnen bedrijven:
275,- pp. all in. (minimaal 15 deelnemers)

Voor meer informatie neem je contact met ons op via mail of telefoon 0655397149

16 september 2022
Harold Stevens Mede-eigenaar van Hét Preventie Team, psychosociaal therapeut, communicatie trainer en auteur van "De droom van Ha'adam", Uitgeverij van Warven
Terug naar blogs