default-header
HomeHet Preventie Team – Starter van het jaar 2018!

Het Preventie Team – Starter van het jaar 2018!

Hét Preventie Team Starter van het jaar 2018!

Hét Preventie Team  uit Wanssum is gekozen tot Starter van het jaar 2018. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform.

De verkiezing was ook dit jaar weer gecombineerd met het televisieprogramma ‘Bedrijf aan Tafel’ van Peel en Maas TV en het Venrays Ondernemers Café. De in 2018 gekozen Starters van het Kwartaal presenteerden hun bedrijf voor de aanwezige ondernemers die uit de vier kandidaten de winnaar van het jaar konden kiezen. Behalve Harold en Susan Stevens waren ook Janne van Broekhoven van Hippe Kip Kindermode, Guus Loesberg van EWS Solutions en René Achten en Patricia van Tilburg van Melior Bewind en Financiële coaching, kanshebbers voor de titel.


Een compleet Team

Susan en Harold Stevens vormen samen met Bart Zwiers en Juriën Beterams Hét Preventie Team dat werkt vanuit hun praktijk aan de Postbaan in Wanssum. Harold en Susan hebben resp. ervaring als psychosociaal therapeuten en voedingsdeskundige en verzorgen de mentale begeleiding. Bart als fysiotherapeut en Juriën als personal trainer kunnen het fysieke onderdeel van de begeleiding voor hun rekening nemen. Voeding, Beweging, Ontspanning en Bewustwording zijn de vier pijlers waarop hun begeleiding is samengesteld.


Een compleet Aanbod

Ondernemers worden verantwoordelijk gesteld voor de gezondheid van hun medewerkers. Daarom is het, zowel voor hun zelf als voor de medewerker, slimmer om preventief te handelen dan af te wachten tot het moment dat de werknemer zich ziek meldt.

Steeds vaker blijkt dat met een andere leefstijl en bewustwording van andere mogelijkheden om werk en vrije tijd in te delen en te besteden, het proces van letterlijk en figuurlijk ‘beter worden’ ondersteunt en vaak ook kan versnellen. Voeding, beweging, ontspanning én bewustwording worden met elke werknemer onder de loep genomen. Met die inventarisatie worden verschillende en elkaar versterkende, aanvullende disciplines ingezet. Die vind je in Wanssum bij Hét Preventieteam onder één dak Het samenwerken van verschillende disciplines ter bevordering van gezondheid, vitaliteit en welzijn is totaal pakket waar ondernemers uit de regio die hun medewerkers waarderen en fit willen houden, gebruik van kunnen maken.

Klik links op de afbeelding voor een vergroting

20 maart 2019
Harold Stevens Psychosociaal therapeut bij Harold Stevens Ontmoet Coaching & Training
Terug naar blogs