default-header
HomeEven voorstellen: Persoonlijke trainer Juriën Beterams

Even voorstellen: Persoonlijke trainer Juriën Beterams

Even voorstellen
Mijn naam is Juriën Beterams en ik ben geboren op 16 juli 1982. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Mijn gedachten gingen echter altijd uit naar een eigen gezondheidsstudio.

Mijn eerste eigen gezondheidsstudio
Op 5 november 2011 was het zover: trots mocht ik mijn eigen gezondheidsstudio ‘Just be Fit’, in Wanssum openen. Het liep allemaal erg goed. Zo goed zelfs, dat ik in 2013 alweer een vervolgstap kon zetten door te verhuizen naar Gezondheidscentrum ‘Het Raadhuis’ in Meerlo: een nieuwe locatie met meer ruimte, meer mogelijkheden én meerdere disciplines. dit bood mogelijkheden tot samenwerken.
De samenwerking met Susan begon ook meteen in 2011. Susan was al geruime tijd zelfstandig ondernemer en adviseerde en begeleidde mensen op het gebied van Voeding.
Wanneer mensen bij mij kwamen sporten om af te vallen, dan stuurde ik mensen door naar Susan om zich te laten adviseren op het gebied van voeding. Wanneer mensen bij Susan kwamen om af te vallen, dan stuurde Susan ze door naar mij om de voedingsadviezen te gaan combineren met beweging.

Een nieuwe uitbreiding
Naast de verschillende samenwerkingen die ik had lopen was er inmiddels ook een intensieve samenwerking met Fysio/manuele therapie Zwiers ontstaan. Die samenwerking leidde uiteindelijk tot een mogelijkheid om wéér verder uit te breiden. Bart was op zoek naar uitbreiding en ik was op zoek naar een mogelijkheid om ook persoonlijke training aan te kunnen gaan bieden.  In 2018 was het zover en opende ik samen met Bart ‘Gezondheidsplein De Postbaan’ in Wanssum. Hier werken wij nu onder andere samen met Hét Preventie Team waarbij we ons richten op de zakelijk markt. Naast onze eigen disciplines bieden wij ruimte voor complementaire disciplines op het gebied van positieve gezondheid en preventie.

Trots
Ik woon met mijn gezin in Wanssum en hecht ook buiten mijn werk waarde aan een sportieve, actieve levensstijl. Als kind speelde ik al veel buiten en was ik altijd in beweging. Vanaf mijn zesde heb ik gevoetbald en daar ben ik pas mee gestopt toen ik voor mezelf begon. Maar mijn passie voor voetbal is altijd gebleven.” Ik speelde tien seizoenen in het eerste elftal van wat eerst SV Wanssum was, en later SV United. Tegenwoordig geef ik wekelijks Spinning lessen en doe ik aan hardlopen.
Ik vond sporten altijd al heel leuk. Daarom ben ik de opleidingen CIOS in Arnhem en Fontys Sportmanagement in Tilburg gaan volgen. Op zowel de Cios als de Fontys studeerde ik af in de richting van sportmanagement. Als afstudeeropdracht schreef ik al een ondernemingsplan voor mijn eigen fitnesscentrum in Wanssum want ik had tijdens de opleidingen al in de gaten dat ik voor mezelf wilde beginnen.

Team
Inmiddels draag ik niet meer als enige deze mooie sportieve visie naar buiten, maar doe ik dat samen met een aantal gemotiveerde collega’s. Inmiddels hebben we een team van 9 personen, allen met de passie voor sporten en gezondheid. Het kleinschalige vind ik echter nog steeds het belangrijkst: mensen de juiste begeleiding geven op maat! Trots ben ik op wat ik tot nu toe heb bereikt en hoop nog vele mensen te kunnen helpen met mijn vaardigheden.

5 februari 2019
Juriën Beterams Personal Trainer bij Postbaan Persoonlijke training
Terug naar blogs